Japansk Lifting

Japansk Lifting tager udgangspunkt i teknikker fra den kendte og yderst effektive rynkereducerende ansigtsmassage fra Japan, også kendt som kobido samt teknikker indenfor ansigtszoneterapien. Der arbejdes på ansigtets muskler og ved hjælp af helt specielle teknikker afspændes ansigtet, og dermed løftes og glattes rynker, der typisk er forårsaget af spændinger. Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er japansk lifting en fantastisk måde at stresse af på.

Netop ved at gå ind og arbejde på ansigtets muskler, og derved fjerne spændingerne, får ansigtet et helt anderledes og afslappet udseende, som automatisk giver et mere ungdommeligt udtryk. Samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket automatisk giver en afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen. Huden får ofte allerede efter første behandling en mere frisk glød pga. forøget blodgennemstrømning i vævet.

Du kan med fordel mikse Japansk Lifting med Japansk Ansigtsakupunktur for et endnu mere effektivt resultat. Hvis et længerevarende resultat ønskes, vil der typisk være behov for 4-6 behandlinger i et forløb over 2-4 uger og derefter anbefales en behandling månedligt for vedligehold af resultatet.

Fordele ved Japansk Lifting:

 • øger lymfe- og blodcirkulation
 • afspænder ansigt og kæber
 • blødgør dybe rynker og glatter fine linjer
 • “løfter” ansigtet, så du ser mere frisk ud
 • tætner porer i huden
 • reducerer poser under øjnene
 • har en udrensende virkning
 • øger collagen- og elastinproduktionen

Selve behandlingen:

 1. Kort introduktion til behandlingen
 2. Afrensning af ansigt med Weledas ansigtsrens
 3. Hovedbundsmassage
 4. Ansigtszoneterapi, stimulering af akupressurpunkter
 5. “Løft” med rynkereducerende teknikker
 6. Kølende ansigtsmaske fra Weleda
 7. Weleda øjencreme og stimulering af huden omkring øjnene
 8. Valgfri hånd- eller fodmassage
 9. Afslutningsvis rulles ansigtet let over med Himalaya saltstenskugler. Disse saltstenskugler indeholder 84 forskellige mineraler, og huden optager de af mineralerne, som den har behov for.