Om ZONE10

Min egen interesse for zoneterapi startede, da vores ældste datter som 2-årig blev hjulpet af med sin mellemørebetændelse i 1999.

I mere end et år havde hun mellemørebetændelse ca. en gang om måneden og var på utallige penicillinkure. Hele verden stod stille, når hun trøstesløs stod kl. 02 om natten og trampede i gulvet og bare skreg.

Min mand og jeg anede ikke, hvad vi skulle stille op. Vi var så frustrerede. Skulle jeg kvitte job og være hjemme hos vores datter, isolere hende, så hun måske blev skånet lidt for virus og bakterier fra andre børn i vuggestuen? Nej, det var vel heller ikke en løsning. Hun elskede jo den vuggestue. Med skepsis tog vi den beslutning at prøve zoneterapi... Vores datter har ikke haft mellemørebetændelse siden!

I 2008 blev jeg færdiguddannet som zoneterapeut.

Jeg er:

- Medlem af SAB - Sammenslutningen af Alternative Behandlere
- RAB-registreret Zoneterapeut

(RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler og er en ny beskyttet titel der kun må bruges af behandlere, der lever op til lovgivningens krav om bl.a. uddannelse, etik og god klinisk praksis. Indførelsen af RAB-registeringen er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet).

Back to top