Tui Na massage (nakke/skulder)

Tui Na massage er en medicinsk massageform, som stammer fra Kina og er en del af den traditionelle Kinesiske Medicin, der ligesom akupunktur bygger på flere tusinde år gamle teorier.

Læs mere...

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapiens kortlægning har sin oprindelse i det 20’ende århundredes USA. En amerikanske øre- næse- halslæge erfarede, at tryk på bestemte punkter på kroppen fik de indre organer til at fungere bedre og samtidig få smerter til at forsvinde.

Læs mere...

Behandling af babyer & børn

Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod bl.a. kolik og mellemørebetændelse. Men også ved astma/eksem, tilbagevendende forkølelser, luftvejsproblemer, søvnbesvær, hovedpine vælger mange zoneterapien, som en naturlig løsning!

Læs mere...

Reaktioner

Vigtigt - Drik rigeligt med vand resten af dagen efter en behandling.

Efter en zoneterapibehandling er det meget almindeligt, at kroppen begynder at reagere og arbejder (frigivelse af ophobede affaldsstoffer). Oftest vil behandlingen umiddelbart resultere i lindring og veltilpashed.  

Læs mere...

Behandlingsforløbet

Zoneterapi bruges såvel til afhjælpning af reelle smerter som til vedligehold af en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Læs mere...

Ansigtsakupunktur

Japansk Ansigtsakupunktur er den helt naturlige vej til et yngre og friskere udseende, idet behandlingen forebygger og forsinker hudens naturlige ældningsproces. Behandlingen foregår som ved enhver anden form for akupunktur med nåle. Japansk Ansigtsakupunktur er et alternativ til botox og kirurgiske indgreb. Nålene stimulerer punkter og muskler under huden og efterlader en udglattende effekt. 

Læs mere...

Japansk Lifting

 

Japansk Lifting tager udgangspunkt i teknikker fra den kendte og yderst effektive rynkereducerende ansigtsmassage fra Japan, også kendt som kobido samt teknikker indenfor ansigtszoneterapien. Der arbejdes på ansigtets muskler og ved hjælp af helt specielle teknikker afspændes ansigtet, og dermed løftes og glattes rynker, der typisk er forårsaget af spændinger. Udover at virke foryngende og opstrammende på huden, så er japansk lifting en fantastisk måde at stresse af på. 

 

Læs mere...
Back to top