Behandling af babyer og børn

Erfaringen viser, at zoneterapi er et nemt og effektivt virkemiddel mod bl.a. kolik og mellemørebetændelse. Men også ved astma/eksem, tilbagevendende forkølelser, luftvejsproblemer, søvnbesvær, hovedpine vælger mange zoneterapien, som en naturlig løsning!

Jeg behandler ved tryk, tilpasset barnets følsomhed, på under- og overside af fødderne. Enten ligger barnet selv på briksen, eller sidder/ligger hos en af sine forældre. Det kommer helt an på barnets behov. Græder barnet, holder jeg en pause, til der igen er faldet ro over barnet. Behandling med zoneterapi skal opleves som noget rart. Forvent at dit barn typisk er meget træt efter behandlingen.

Antallet af behandlinger er forskelligt fra barn til barn og afhænger af barnets modtagelighed. Som regel er der brug for 4-6 gange, hvor en bedring skal forekomme. Hvis ikke, er der ingen grund til at fortsætte, og dit barn har brug for en helt anden behandlingsform. Som forebyggende behandling anbefales en gang om måneden.

Zoneterapi styrker barnets immunforsvar og behandlingen giver et skub til de dele af kroppen, hvor der opleves problemer. Kroppen bruger egne ressourcer til at udrense og gendanne balancen. Små børn er ofte meget modtagelige for behandling med zoneterapi. Deres små kroppe er så nye og uspolerede og har derfor heller ikke nær så mange affaldsstoffer og blokeringer som voksne. Derfor er behandlingstiden kortere og  varer ca. 30 minutter.

Specielt til spædbørn er det en god idé, at du har mad med, hvis du ikke selv ammer, evt. yndlingslegetøj. Dette er med til at flytte fokus fra selve trykket under fødderne.